Ystävätunti 18.2. + arvonta

Pilates Online: ystävätunti
Sunnuntaina 18.2. klo 10-10:45

Ystävätunti tarjoaa sinulle ja läheisellesi virkistävän aamuharjoituksen, joka herättelee uuteen päivään ja antaa mahdollisuuden tutustua tai tutustuttaa pilatekseen. Ystävätunti on ohjattu Pilates Online -harjoitus, jonka aikana johdattelen osallistujia eteenpäin, ja sinä saat nauttia virtaavasta liikkeestä. Tunnilla on tavallista edullisempi hinta, joka sisältää pääsyn kahdelle henkilölle. Tunnille voi kuitenkin osallistua myös yksin.

  • Harjoitus sopii kaiken tasoisille ja eri taustaisille ihmisille, jotka ovat perusterveitä liikkumaan.

  • Hinta: 14€/sis. 1-2 osallistujaa

Voit varata tunnin myös nykyisellä Pilates Online -tuntisarjalla/tilauksella (jolloin tuntihinta on hieman korkeampi, mutta et maksa ylimääräistä).

Ilmoittautuminen: varaa tunti itsellesi kalenterista, ja ilmoita varauksen yhteydessä löytyvään kysymyskenttään ystäväsi nimi ja sähköposti. Voit jakaa maksun ystäväsi kanssa, tämä on teidän sovittavissanne. Voit myös osallistua tunnille yksin.

Ennen kuin varaat - osallistu arvontaan @hannaonthemat instagramissa! Arvon kolmelle seuraajalleni + heidän aveceilleen pääsyn ystävätunnille täysin veloituksetta.

Arvonta suoritetaan 14.2. klo 12 ja voittajat ilmoitetaan julkaisun kommenteissa ja heihin ollaan yhteydessä instagramin inboxissa.

Osallistukaa rohkeasti kaikki tutut ja tuntemattomat! Good luck 🍀

♡: Hanna

Previous
Previous

Nähdään Turussa 16.2.!

Next
Next

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää SYNTTÄRISPESIAALISTA 2.-6.1.2024